moby 3. mjesto
moby 3. mjesto

Dešavanja  u 2022.godini.

Godina je počela dobro uz glupu pucnjavu petardi ai nekako smo i to prevazisli. Erdol i Belma su napravili mali party za moj 6. rodjendan na kojem jje bilai torta i svječica sa brojem 6 i ja sam pokušao da pušem u svječicu ali mi i nije bas išlo ali uz pomoć prijatelja ja sam je ugasio.

Kao što znate Edol je otišao u penziju i sad mi je super. Vecinu vremena provodimo u maženju igranju i spavanju. Belma naravno ide na posao da nam zaradi punoo para i da Moby ima da jede hahahahah. Izlazim ja i sa Belmom ai ona me drži stano na povodcu da joj ne bi pobjegao . Ali ona ne konta da ja neću nigdje daleko od nje i da mi je ona sve na svjetu. Ja nju slušam i jako sam joj privržen . Belma je moj svijet.

I tako prolaze dani.

U aprilu je bilo organizovano druzenje vlasnika pasa u organizaciji Dogs trust. Bilo je organizovano i takmičenje na kojem sam osvojio 3. nagradu woooooow. Nagrada je bila vaučer od 50KM. Erdol i ja smo otišli i kupili Bravecto  tabletu protiv nekih tamo krpelja. Morao sam je progutati  bljak & fuj.

Toliko za sada od mene . Dolazi ljeto pa ćemo da vidimo dalje sta će biti. hahahhah pozzzzzzzzzzzzzz